Hulp bij pech onderweg

Hulp bij pech onderweg

8 december 2020 0 Door Redactie

De auto is al decennialang niet meer weg te denken in het straatbeeld en nog steeds hét vervoersmiddel waarmee miljoenen Nederlanders gebruik van maken. Het enige wat je niet wil is langs de kant van de wegkomen te staan met pech. Gelukkig wordt je tegenwoordig snel geholpen, indien je een pechhulp verzekering hebt afgesloten. Bij een pechgeval in Nederland of het buitenland wordt je voertuig kosteloos (vaak op locatie) gerepareerd. De meeste pechhulp aanbieders bieden een pakket voor Nederland én een pakket voor Europa. Om alle verschillen in kaart te brengen kun je op de volgende pagina pechhulp vergelijken.

Hulp bij pech onderweg

Pechhulp Nederland

Met pechhulp Nederland ben je verzekerd bij pech in Nederland. Deze verzekering is met name interessant wanneer je binnen de Nederlandse grenzen rijdt. Er zijn diverse aanbieders waar je dit pechhulp pakket kan afsluiten. Logischerwijs verschillen ze in premiebedrag. Daarnaast bieden deze verzekeraars vaak meerdere pakket opties aan en gelden er bijvoorbeeld afwijkende voorwaarden voor vervangend vervoer. Een belangrijkpunt is de dekking in woonplaatsservice. Sommige pechhulpverzekeringen zijn exclusief woonplaatsservice.

Pechhulp Europa

Ga je regelmatig de grens over met je auto of eigenlijk altijd met de auto op vakantie? Dan is een pechhulppakket met Europa dekking wellicht interessant. Met pechhulp Europa ben je verzekerd tegen autopech binnen bijna heel Europa. Wederom zijn er meerdere verzekeraars die deze verzekering aanbieden tegen verschillende premiebedragen. Ook factoren zoals woonplaatsservice, hotelservice, pechhulp voor je aanhangwagen of caravan, algemeen dekkingsgebied en vervangend vervoer kunnen afwijken.

Hoe vergelijk ik pechhulp?

Aangezien pechhulp zo verschilt per verzekeraar en per pakket is het waardevol om te vergelijken. Pechhulp vergelijken helpt jou daar graag bij. Met de vergelijkingstabellen kun je op een objectieve manier de pechhulp aanbieders vergelijken. Om het extra duidelijk te maken voor jou hebben we onderscheid gemaakt tussen ‘basis’ en ‘compleet’ pakketten. Complete pakketten bieden de hoogste dekkingen. Het vergelijken is volledig gratis, snel en 100% onafhankelijk. Verzeker jezelf van alle hulp die je nodig hebt langs de weg. Vergelijk, sluit af en stap zorgeloos de auto in.