Laat een jongensdroom uitkomen

Laat een jongensdroom uitkomen

21 juli 2020 Uit Door Redactie

Het wordt tijd om je dromen waar te maken door het kopen van een Ford F 150 Raptor, een echt Amerikaans beest op de weg. Bij het starten van de motor weet je het zeker, je wilt nooit anders meer. Het zware geluid klinkt je als muziek in de oren, en dan ben je nog niet eens echt ermee de weg op. Je zit als een koning in de lederen stoelen, met een automaat hoef je alleen even gas te geven en je bent op weg. Voel de power zodra je het gaspedaal intrapt, nee je droomt niet dit is echt.

Sterke motor

Vind de perfecte auto 

Van v8supercars snappen ze dat je op zoek bent naar een auto waarmee je weer jaren vooruit kunt. Maar de auto’s die worden aangeboden op de website zijn niet zomaar een aantal auto’s. Een Ford F 150 Raptor is ook niet zomaar een auto, een auto van grote kwaliteit met een luxe interieur en uitstekende rijeigenschappen. Wanneer je achter het stuur zit zie je de enorme neus van de auto voor je, je weet dat je te maken hebt met een echte Amerikaan, alles wat de auto heeft maakt indruk.

Hoge instap

Verschillende uitvoeringen

Net zoals de aanschaf van een andere auto heb je bij de aankoop van een Ford F 150 Raptor verschillende uitvoeringen waaruit je kunt kiezen. Een schakel of wil je lekker eenvoudig een automaat, stoffen of lederen bekleding om heerlijk op te zitten. Natuurlijk zijn er ook modellen in het assortiment met luxe extra’s als een boordcomputer of getint glas. V8supercars heeft voor iedereen de perfecte Ford in het ruime aanbod.