Occasion kopen ingewikkeld? Niet bij Bynco!

Occasion kopen ingewikkeld? Niet bij Bynco!

27 november 2020 0 Door Redactie

Speel je met het idee een occasion te kopen? Dan zul je jezelf een aantal vragen moeten stellen:

  • Hoeveel zitplaatsen wil je in de auto hebben?
  • Naar welk model auto ben je op zoek?
  • Wil je een drie- of een vijfdeurs auto?
  • Heb je voorkeur voor brandstof of verbruik van de auto?
  • Welke opties wil je op de auto?

Als je deze vragen voor jezelf beantwoord hebt, kan je zoektocht naar de occasion beginnen. Er zijn natuurlijk dealers, autobedrijven of particulieren, maar je kunt ook kiezen voor Bynco; Buy Your Next Car Online. Gewoon vanuit het gemak van je eigen huis een occasion kopen, wie wil dat nou niet?

Auto gevonden, wat nu?

Als je een occasion hebt gevonden die aansluit bij je wensen, is het tijd voor een proefrit. Bij Bynco is het niet, zoals bij de meeste autobedrijven, een proefrit van een dag, maar kun je kiezen voor een proefrit gedurende een periode van maar liefst veertien dagen. Hierdoor kun je de auto echt goed uitproberen en kun je ervaren of je hem bijvoorbeeld wel makkelijk ingeparkeerd krijgt in de drukke binnenstad en alle boodschappen wel in de kofferbak passen. Bekijk tijdens deze dagen ook meteen even op de site van de RDW of de kilometerstand wel klopt en zorg ervoor dat je de auto goed onderzoekt op schades en/of mankementen.

En omdat de prijzen bij Bynco ontzettende scherp zijn, is het niet meer nodig om te onderhandelen over de prijs.

Krijg ik ook garantie op een occasion?

Als je ervoor kiest een occasion te kopen, is een veelgestelde vraag: maar hebben we dan wel garantie? Bij Bynco is het antwoord ja; je krijgt bij ons op elke occasion standaard 180 dagen garantie. Hierdoor kun je dus onbezorgd genieten van je auto.

Overschrijven, verzekeren en genieten.

Wel moet je de occasion nog bij een kentekenloket van de RDW overschrijven op je eigen naam en moet je ervoor zorgen dat de auto minimaal WA-verzekerd is. Zorg er bij het overschrijven wel voor dat je je rijbewijs bij je hebt.

Kies je ervoor je occasion via Bynco te kopen, dan kun je zelfs al na vijf werkdagen op pad in de door jou uitgezochte auto, heerlijk toch? Hopelijk zien we je snel op onze site en kunnen we ook jouw zoektocht tot een goed einde brengen!