Risicoprofielen

Risicoprofielen

19 oktober 2020 Uit Door Redactie

Rijschool Autoverzekering: De oplossing voor een groot probleem in de branche Heb je als rijschoolhouder weleens geprobeerd om een verzekering af te sluiten voor je bedrijf? Ja? Dan ben je je ongetwijfeld een hoedje geschrokken van de onwelwillendheid van de verzekeringsmaatschappij. Om je toch goed te kunnen verzekeren hebben wij de rijschool autoverzekering ontwikkeld. Voor jou.

Ja, beste rijschoolhouder, je bent een risico. Een traditionele verzekeringsmaatschappij kent verzekeringen toe op basis van een risicoprofiel. Een hoger risicoprofiel staat voor een lagere dekking, een hoger eigen risico of een torenhoge maandpremie. Als zelfstandige ondernemer met een rijschool is het niet zo dat het geld automatisch je bankrekening op rolt. Daar moet je hard voor werken. Dat wil je goed verzekerd doen.

Een speciale verzekering voor rijschoolhouders

Wij hebben een speciale rijschool autoverzekering ontwikkeld omdat wij vinden dat jij je als rijschoolhouder moet kunnen richten op het geven van rijles en je je niet onnodig zorgen moet maken over de afwikkeling en de kosten van een schade geval. Want dan ga je onbewust op een andere manier les geven en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze rijschool autoverzekering kenmerkt zich door een scherpe premie en een ruime dekking. Niet alleen vergoeden we de schade aan je lesauto die ontstaan is na een iets te scherp bochtje achteruit van één van je leerlingen, maar ook als er iets gebeurd in of aan je bedrijfsgebouw, dan staan we ruimhartig voor je klaar.

Gemakkelijk wanneer het kan

Wanneer je de verzekering voor je autorijschool bij ons afsluit zal je ons niet vaak horen. We laten je het liefste zelf ondernemen. Op het moment dat je echter een beroep op ons moet doen, zullen we er echt voor je zijn. Niet alleen door een snelle afwikkeling te verzorgen, maar ook door persoonlijk advies en begeleiding te bieden. Met onze ervaring en expertise kennen we de weg in assurantieland net zo goed als jij de wegen rondom je woonplaats kent.