Waarom gaan voor Gebr. Vermeer?

Waarom gaan voor Gebr. Vermeer?

17 juli 2020 Uit Door Redactie

Gebroeders Vermeer is hét transportbedrijf voor industrie. Via gebrvermeertransport.nl kan je contact opnemen met het bedrijf en een offerte aanvragen. Waarom zou je gaan voor Gebr. Vermeer Industrial Movements Tilburg? Hier volgt een aantal reden om je te overtuigen.

gebrvermeertransport.nl

Altijd op tijd

Punctueel zijn en opdrachten exact nakomen staat bij hen hoog in het vaandel. Als je wil dat jouw product op tijd komt en precies volgens afspraak dan ben je aan het goede adres. Wil je dat je spullen zeker niet te laat komen en arriveren op de afgesproken tijd? Dan zit je hier goed.

Iedereen is super gemotiveerd

Al het personeel is echt super gemotiveerd. Soms heb je wel eens van die mensen die er niet echt zin in hebben of met de pet naar gooien. Niet hier. Iedereen gaat er volledig voor en iedereen houdt van knallen en gaan met die banaan. 

gebrvermeertransport.nl

Dag en nacht

Ze staan dag en nacht voor je klaar. Doordat ze 24 uur per dagen, 7 dagen per week aanspreekbaar zijn, kun je altijd contact opnemen met ze. Fantastisch als je op één of ander moment bedenkt dat je ze moet spreken. Transport gebeurt ook dag en nacht. ’s Nachts vind je vaak minder verkeer op de weg dus dat maakt transport makkelijker. Overdag daarentegen zijn er vaak meer auto’s dus dan kan er nog wel eens file ontstaan. 

Milieubewust

Deze organisatie is milieubewust en hartstikke groen. Ze proberen er alles aan te doen hun CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden en slagen daar ook goed in. Dat is nog eens ondernemen.